Täisterajahust pannkoogid

  • IMG_13712 tk kanamuna
  • 2 spl suhkrut
  • 2 dl külma vett
  • 2 dl graham- ehk täisteranisujahu
  • 0,25 tl soola
  • 0,25 tl kaneeli 
  • 1 spl oliiviõli + (neitsi) kookosõli küpsetamiseks
  1. Löö kaussi munad.
  2. Lisa munadele suhkur, sool ja kaneel ning vispelda korralikult komponendid omavahel läbi. (võid visplina kasutada ka kahvlit)
  3. Lisa vesi ning sega ained veel kord korralikult läbi.
  4. Lisa muna-vee segule aeglaselt jahu, segu samal ajal pidevalt segades.
  5. Soovi korral võid lisada taignale ka 1 spl õli. (et taigen pannil kinni ei jääks)
  6. Kuumuta pann ning lisa kookosõli. (võid kasutada ka tavalist oliiviõli) 
  7. Laota panni keskele taigen ja aja lusikaga veidi laiali, et tekiksid keskmise suurusega koogid.
  8. Kuumuta taignapätse mõlemalt poolt nii kaua kuni pannkook on mõlemalt poolt kuldpruun.
  9. Serveeri mee, värskete marjade ja puuviljadega või muu meelepärasega.

Täisteranisujahust pannkoogid on väga toitvad ning juba kahest pannkoogist piisab, et kõht korralikult täis saaks ;) !

Laktoosivaba* 

You may also like...